VELKÁ PODZIMNÍ PARTY

VELKÁ PODZIMNÍ PARTY

Už se nám konečně maličko ochladilo, takže můžeme klidně začít mluvit o plánech na podzim 🙂 Ten největší který máme, je naše přehlídka spojená s narozeninami Nikol.

 

Dá se říct, že je to tradiční akce, protože na tvrzi Krassa, kde se tahle velká slavnost bude konat, už jsme pár přehlídek měli. Ještě ale nikdy v takovým stylu, jaký chystáme letos!

 

Víte, že si potrpíme na „vždycky něco navíc“, takže to bude jednoznačně velkolepá událost. Naši klasickou přehlídku, na které budou k vidění modely z nové kolekce ozvláštníme jednou specialitkou, kterou jste měli možnost vidět letos ve Varech. Ano, tušíte správně, na defilé se projdou nejdiskutovanější a nejdražší šaty, které tam byly – ze sítě Crysal Net s nejblyštivějšími kameny na světě od firmy Preciosa, které tak krásně prezentovala Nikol Švantnerová. Po přehlídce se už celý večer ponese v duchu oslav. Zaprvé tam zapijeme naše čtvrté PONER výročí, ale Nikol tam bude také slavit narozeniny. A přátelé, můžeme vás ubezpečit, že TOHLE bude velké! Nejenom, že se rautové stoly budou prohýbat pod růnýma dobrotama, ale bude tam i ochutnávka vzácných jihoafrických vín. O oba tyto zážitky se postará sama tvrz Krassa. Happy Bday, Niki!

 

Mimochodem, samotná @tvrz_krassa je citlivě zrekonstruovaný objekt ze 16. století, který teď slouží právě k takovým akcím nebo v ní nachází zázemí různé společnosti. Tento rok tam přibylo nově i welness centrum. Na to se moc těšíme, protože po té velké noci se nám pořádný relax bude hodit 🙂

 

To nejlepší jsme si nechali na závěr. Tahle akce není soukromá a nemusíte se domýšlet, jaké to tam asi bude. Můžete tam být s námi! Je to samozřejmě sobota.

13. 10. od 18:30. Vstupné je 1000 Kč a vstupenky můžete objednávat na aneta.bilkova@krassa.cz nebo na tel.: 737988973 (na číslo volejte od 28. 8., kdy bude prodej zahájen).

Jako dress code jsme zvolili  Smart Casual. Nechtěli jsme žádnou velkou večerní, spíš příjemný společenský outfit – nedbalý, ale stále elegantní. Pro pány to znamená např. košili, příjemné kalhoty a ležérnější sako. Dámám doporučíme áčkovou sukni a zajímavý top nebo culottes kalhoty se sandálky na podpatku. A pokud byste byly přesto bezradné, všechno za vás vyřeší malé černé.

 

Jupí, kdo půjde slavit s námi?

DRESS CODE: SMART CASUAL

 

DALŠÍ ČLÁNKY