SVATBA JAKO Z POHÁDKY

SVATBA JAKO Z POHÁDKY

Svatby máme rádi. A když jde o den D jedněch z Vašich nejlepších přátel, prožíváte ji úplně jinak.

Víte, když vám vaši dva blízcí lidé, o kterých navíc víte, že jejich vztah je od počátku idylický, takový ten, který si přeje každý z nás, řeknou, že se rozhodli vzít, těší vás to dvojnásob. Tohle jsou okamžiky, které prožíváte a chcete pro ty dva to nejlepší.

Tihle dva s námi jsou od úplných začátků. Vlastně nám v těch začátcích dost pomohli a na to se nezapomíná. Jdou s námi krok za krokem, jejich důvěra v nás neklesá, ba naopak, a svěřili se nám do rukou i v jejich velký den. A my jsme jim v našich šatech dali kus svého srdce.

Nejen nevěstě, ale šili jsme i pro družičky, rodinu, děti a navrhli i kravatu pro manžela. Pracovali jsme na této zakázce víc jak půl roku. Nevěsta je překrásná žena a my dělali návrh jejích šatů tak, aby podtrhl její přirozený půvab.

Tento princeznovský sen byl ušit převážně ručně. Vytvořili jsme ho ze 40 metrů nejluxusnějšího hedvábí, na podšívku „padlo“ 30 metrů a 60 metrů tylu se použilo na výztuhu šatů a spodničku. Šaty jsme ozdobili 2000 perlami Preciosa. Ano, tušíte správně. Byly nejen krásné, honosné, ale i těžké ?

Družičky oblékly dlouhé starorůžové šaty, které jsme ozvláštnili zajímavě řešenými zády a musíme říct, že ten střih je opravdu chic a sexy. Však to na fotce vidíte sami. Outfity jsme navrhovali i dámám z nejbližší rodiny a všechny vypadaly úžasně. Šťastně, rozzářeně, spokojeně. My přispěli krásnými šaty, ale to štěstí a úsměv na tváři jim přinesla láska Míši a Petra.

Co se týká samotné svatby, Chateau Mcely, kde se konala, je nádherné místo a skvělá svatební koordinátorka @svatbypodleadely odvedla perfektní práci. Vypadala přesně jak z amerických filmů, kde se stovky lidí těší ze štěstí dvou lidí. Všude plno květin, nádherné prostory a rozlehlá rozkvetlá zámecká zahrada, kde se lidé baví přes den. V noci byla osvícená spousty světel a vnitřní prostory zámku braly dech. Jednoduše, jak už jsme řekli – pohádka.

Co se týká nás dvou, při obřadu nám tekly slzy. Svatba je vždycky dojemná, ale svatba přátel – hodných, milých a obětavých lidí – vás dojme dvakrát.

Takže naši milí, Míšo a Péťo, ještě jednou – hodně štěstí do vašeho společného života. Jsme rádi, že jsme mohli být u toho.

DALŠÍ ČLÁNKY