STATUSS

STATUSS

Tento týden jsme se zúčastnili křtu letního speciálu časopisu Statuss spojeného s 15 letým výročím založení časopisu. Byla to jedna z těch akcí, o kterých jsme dopředu nic moc nevěděli, ani to, co od ní máme očekávat. Od nás se naopak očekávala minipidipřehlídka.

U večírků s přáteli se obecně ví, že čím miň plánovaná, tím lepší akce. Ono to ale bývá u všeho. Jen v práci je to méně očekávané, a hlavně je to práce, takže se i trochu bojíte… Ale jedním slovem byl tenhle večer ale PARÁDA.

Statuss je časopis o úspěšných lidech, lidech, kteří něco dokázali, každý den nad sebou vyhrávají. My takové lidi máme rádi, sami se takoví být snažíme a možná proto (a nám bylo velkou ctí), že v něm o nás byl také článek. Oslovení s malou přehlídkou nešlo odmítnout ?

Party probíhala v úžasných prostorách House of music. Přesně ten styl, ve kterém máme šaty. Vznešený a luxusní. Slečny, které nám je předváděly, byly pro nás také velká neznámá, protože jsme se rozhodli dát šanci modelkám, které jsme neměli vyzkoušené. Risk je zisk, že ano?! Tentokrát to byl jednoznačně zisk pro nás všechny… Všechny čtyři byly perfektní a do budoucna s nimi počítáme na další akce. Přehlídka byla maličká, jen 8 šatů, takže fitting jsme si mohli udělat u nás v ateliéru, což byla příjemná změna a na akci jsme jeli v pohodě a klidu.

Niki si tedy myslela, že tentokrát to dá a představí je s Kubou osobně, vystřihne velkou malou řeč, ale přirozená tréma, se kterou i přes desítky přehlídek bojuje, jí v tom zabránila. Ač to dle instagramu a facebooku nevypadá, Nikol je dost stydlivá a ten kdo před kamerou a světly reflektorů trému nemá, je Kuba.

Hosté byli do jednoho zajímaví a inspirativní lidé, se kterými jsme se rádi seznámili, popovídali, navázali nové spolupráce. Pro nás je ale samozřejmě vždy to největší ocenění, když se líbí naše práce. A tady se líbila. Tak moc, že si představte, že si dámy kupovaly předváděné šaty rovnou na místě. To nás tak moc hřeje u srdce! Kdo podniká, ví, jak často je člověk unavený, že nad prací přemýšlí ve dne v noci a někdy, při velké únavě, se vloudí i stín pochybnosti. Je to naprosto přirozené, tím prochází všichni (i ti, kdo říkají, že ne), takže takové nadšení z naší práce na nás působí jako živá voda.

Zkrátka, moc vám všem děkujeme, bylo to skvělé! Těšilo nás se s vámi potkat i spolupracovat. Tak zas příště ?

DALŠÍ ČLÁNKY