PRVNÍ PŘEHLÍDKA VE VARECH

PRVNÍ PŘEHLÍDKA VE VARECH

V sobotu 29.6. se během konání karlovarského festivalu uskutečnila přehlídka sourozenců Ponerových, která nesla název Art of Love.

Hosté elitně soukromé přehlídky na terase Grandhotelu Pupp byli záměrně přísně vybíráni a veřejnost na ni neměla přístup.

Barvou eventu byla bílá, prostor vyplňovaly figuríny oděné do květin, které se objevovaly i všude okolo. Tisíce květů ve skleněných vitrínách, vázách, stolech. Zajímavostí je, že Nikol měla na šatech vyobrazen ten samý motiv květin, jaký byl na pozvánkách. Atmosféru luxusní přehlídky dokreslovalo houslové vystoupení sourozenců Heidi Johanny a Kristiana Vackových. Dámy při příchodu dostaly do rukou vějíře a stín zabezpečovaly rozlehlé beduínské stany. O občerstvení v podobě krásných a chutných dortíků se postaralo If Café, o dokonalé drinky pak Tanqueray. Na nekuřáckém eventu ale bylo dopřáno všem milovníkům tabáku vyzkoušet elektronické cigarety GLO. To se mimochodem postaralo i o efektní závěsný kruh, který sloužil jako perfektní kulisa k focení.

Na mole se kromě oblíbených modelek Nikol a Jakuba – Nikol Švantnerové, Terezy Budkové, Nikoly Buranské, Lei Šteflíčkové a Michaely Hávové objevily i krásné finalistky České Miss. O jejich perfektní vizáž se postaraly vizážistky společnosti Phyris, které je líčily kosmetikou značky Arabesque. Vlasy jim upravily profesionálky z vlasového studia Franck Provost.

Vzhledem k probíhajícímu filmovému festivalu i účasti top klientů se sourozenci Ponerovi rozhodli na modelkách tentokrát předvést nejen jejich překrásné, elegancí a luxusem proslavené společenské šaty. Molo nechali rozzářit také svými koktejlovými šaty a šaty na denní nošení. Ručně šité, z luxusních látek a zdobené kameny a křišťály Preciosa. Ponerovi se tentokrát zaměřili na šaty z madeiry, hedvábí, plizé, ale i na flitry. Vsadili na látky květinových vzorů, zlatou i výrazně syté barvy léta. Zcela privátní akce nechala nahlédnout v jednu chvíli i veřejnost, když modelky mezi dvěma vstupy přehlídky přecházely kruhový objezd před Puppem.

Celou akcí provázela vynikající Veronika Farářová. O organizaci, přípravu a dokonalý průběh eventu se postarala skvělá Adéla Maříková ze Svatby podle Adély.

Významnými partnery přehlídky nebyli jen výše uvedení, ale také společnost Andretea, L.K.N. Arthrocentrum a Vesalion pod vedením MUDr. Libora Novosada, vynikající karlovarská restaurace Tusculum, dlouhodobí partneři Ponerových BMW Kopecký. Mnoho z nich, k velkému potěšení Nikol a Jakuba, jejich klienti.

Tohle byla naše tisková zpráva, kterou jsme shrnuli ty nejdůležitější a oficiální body. Sem do blogu vám ale chceme připsat i něco osobnějšího. Naše dojmy.

Bylo to super! Přehlídce jako vždy předcházel velký stres, protože jsme se samozřejmě rozhodli ji uspořádat na poslední chvíli. Ta poslední chvíle byl měsíc. Věřte, že na organizaci takovéto prestižní akce je to zoufale málo času. Partneři, modelky, šaty, hostesky, organizace, jídlo, pití, dekorace. Nebylo toho málo. Od začátku jsem ale měla radost, že to tak nějak dobře všechno šlo. Přenádhernými pozvánkami, i když jsem asi neměla, jsem se pochlubit musela už dost dopředu. Výzdobu a dekorace, které jsme vymysleli, to bylo prostě božské. (Figuríny máme doteď vystavené u nás v ateliéru, tak když k nám přijdete, uvidíte je!) Naprosto mě taky nadchla hudba. Bylo to poprvé, co jsme zapojili živou instrumentální a výsledek byl famózní. Dokonale se do toho prostředí hodila. Měla jsem ohromnou radost ze všech našich hostů, klientů, partnerů i naprostých VIP z české společnosti. Jsem moc ráda, že udržujeme s modelkami skvělé vztahy, protože i když se většina z těch slavných přijela do Varů bavit, spolupráci s námi neodmítla. Přálo nám počasí. No, to možná přálo až moc, bylo šílené vedro, ale my na terase měli beduínské stany, dámy v rukou vějíře a neskutečně dobré studené drinky, takže se to, myslím, dalo nejen vydržet, ale bylo to příjemné. Já mám vždycky nervy nadranc od začátku do konce, takže si vlastně začnu užívat až defilé. Závidím Kubovi, že ten je mnohem víc v pohodě. Je to jedině dobře, protože se mě aspoň snaží uklidňovat.

Zajímalo by mě, jestli jste někteří viděli naše šaty před Puppem? Holky tam totiž přebíhaly před druhým vstupem… Jestli ne, tak tady vám ukážu alespoň pár fotek ?

Mějte se krásně, užívejte léto.

Pusu Nikol

 

DALŠÍ ČLÁNKY