PONER ZPRÁVY

PONER ZPRÁVY

Spousta blogerek dělá jednou za čas svůj instalife. Takové shrnutí, co se za určitý časový úsek stalo. My k minulosti přidáme přítomnost a budoucnost a budeme tomu říkat PONERlife nebo PONERlive?

Proběhl PONER market, byl tak skvělý a úžasný a my se rozhodli dělat ho po této zkušenosti trochu jinak, takže si zasloužil svůj vlastní článek a nebudu se tady o něm víc rozepisovat.

Měli jsme s Kubím focení fashion story pro Glanc, který už je z tisku venku a jak jinak, než že jsem tam oblečená celá v PONERu!

Taky proběhlo natáčení do pořadu Koptashow. Uff, já a kamera, navíc bez mojí životní opory, bráchy, to je na mě vždycky moc. Jestli jsem to zvládla důstojně, to posuďte sami. ČT1 ho odvysílala 10. 6. a vy se na něj nyní můžete podívat zpětně. Buďte shovívaví, byla jsem nervózní! Pro tuto příležitost jsem měla absolutně spešl šaty, jako princezna Koloběžka – oblečená neoblečená, ušité neušité. No, však jste viděli nebo uvidíte sami.

To byly střípky minulosti a teď hurá do toho, co se děje a dít bude. Pozornost si zaslouží naše vaše zakázky, spousta šití a také přehlídky, které jsme absolvovali nebo nás teprve čekají. Tak jdeme na to!

Šijeme pořád. Máme zde spoustu zakázek od vás, našich klientek, které se nám pravidelně nebo nově svěřujete do našich uměleckých rukou. V tuto chvíli jsou to samozřejmě svatební šaty, kvůli kterým máme často schůzky. Mimoto šijeme letní šaty, kostýmky, kalhoty, sportovní i casual módu, košile, boty, sukně – všechno. Tímto tedy dáváme na vědomí, že vzhledem k velkému počtu zakázek rádi u nás přivítáme další šikovné švadleny, protože ty naše stálé začínáme pomalu ale jistě docela dost zahlcovat. A my je máme rádi a chceme, aby také trochu odpočívaly. Takže jestli to čtete nebo víte o někom, kdo umí a chce pracovat, volejte a pište!

Není to totiž jen o zakázkách, ale i o přehlídkách. Ta první už byla. Vidět nás mohli (nejen) tepličtí milovníci módy v sobotu 8. 6. v rámci Fashion weeku. Ukázali jsme tu kousky z naší nové, a hlavně sportovní kolekce, kterou jsme ještě nepředváděli. Druhá přehlídka proběhla hned další sobotu 15. 6. na Tvrzi Krassa. Tohle místo už dobře znáte, je to již téměř tradiční událost. Jak pořád říkám, máme to tam rádi, je to krásné a tentokrát jsme přehlídku naplánovali venku. A věřte nebo ne, i když to vypadalo, že fakt zmokneme, Krassa byla snad jediný místo v republice, kde nepršelo. Jsme asi s Kubou děti štěstěny! Naše hosty pobavil Petr Vojnar, který akci moderoval a všichni jsme pořádně zapařili na Ilonu Csákovou, která nám tam vystupovala. Bylo to super a „Jen růžová to může být…“ jsem si zpívala i celou cestu do Prahy ?

Také nás čeká největší společenská událost roku, filmový festival v Karlových Varech. Ke stálým VIPkám a zákaznicím přibývají jména nová, my navrhujeme, zkoušíme, upravujeme, nakupujeme látky.

S látkami je to mimochodem také vtipné. Chceme to nejkrásnější a nejkvalitnější, protože víme, že vy všechny jste ženy, které to ocení. Takže když nafotíme nové designy a vzory, které nám přijdou, ještě ten den jsou téměř rozebrané. Takže se chystáme na pracovní výlet do ciziny, kde chceme nakoupit spoustu dalších, abyste měly všechny z čeho vybírat.

Taky mě napadlo, existuje něco, na co byste se rádi zeptali? Dejte vědět a my rádi odpovíme.

Zatím se mějte všichni moc krásně.

DALŠÍ ČLÁNKY