OBLÉKNEME VÁS! ŠATY UŠIJEME I PŮJČÍME.

OBLÉKNEME VÁS! ŠATY UŠIJEME I PŮJČÍME.

Prý má být krásné babí léto. Ale znáte předpovědi. No, uvidíme. Podzim nám ale naznačuje, že se blíží další, pro nás večírkové, plesové královny a milovnice módy, důležité období. Možná to nejdůležitější.

Zima a s ním spojené bály, reprezentativní večeře, obchodní i firemní večírky, plesy.
Jestli jste jako já, asi ještě nevíte, kam půjdete a jakých akcí se zúčastníte, ale určitě už řešíte, co si případně vezmete na sebe. My holky to prostě máme jinak, že?

Poslední dobou nám chodí hodně dotazů na jednu pro nás i pro vás důležitou věc, ve které asi nemáte jasno. Jestli šaty jen šijeme nebo i půjčujeme. Takže ANO, ŠATY samozřejmě PŮJČUJEME. Máme velký výběr, počítat ale musíte s tím, že už byly buď na přehlídce nebo je někdo vynesl. To je rozdíl od zakázkového šití, kdy máte jistotu, že daný model vlastníte jen vy a nikdo jiný na celém světě.

Půjčovné není jednotné. Máme šaty složitě vyšívané, na kterých jsme strávili spoustu hodin práce, šaty jednoduchých střihů, z hedvábí i viskózy, hodně či méně zdobené. Cena je tomu přizpůsobena. Naše plesové šaty si půjčíte od cca 7 000 Kč do 14 000 Kč. Koktejlky u nás dostanete od 4 000 Kč. Na zkoušku u nás si pro vás rezervujeme cca hodinku, provedeme vás po ateliéru, dostanete kávu či Prosecco, někdy i něco sladkého, když se u nás peče Samozřejmostí je i zapůjčení vhodného psaníčka, pásku či bot a úprava šatů na míru. Poradíme se stylingem vlasů, make-upem i doplňky. Musím ale také zmínit, že za zkoušku, při které si neuděláte rezervaci šatů, si účtujeme poplatek 1000 Kč. Upřímně, šetříme tak váš i náš čas.

Zakázkové šití je o něčem jiném a vyžaduje víc našeho i vašeho času. Počítejte s prvotní zkouškou šatů, abyste zjistily, co vám sluší (věřte, že představy a reál bývá občas jinde), konzultací, výběrem látek, několika zkouškami. Je ale pravda, že u jednoduchých střihů to tak náročné není, složitým šatům musíme věnovat větší péči. Cenu vám neřeknu. Je tak strašně individuální, podle toho, co chcete, z jakého materiálu, jak vyšité, dokdy, že to prostě takhle „spatra“ nejde.
Na Kubu už odteď apeluju, že se hodně zaměříme na větší velikosti. Takže dámy, důležitá věc. Nebojte se nás oslovit, i když nemáte míry 90 – 60 – 90 a neměříte 175 cm. Šijeme i na ty, které jsou např. malé jako já nebo mají větší prsa, bříško či boky. Nebo silnější ruce (i to vás trápí). Připravujeme šaty na všechny konfekční velikosti i typy postav. A takové šaty jsou pro vás připraveny i k zapůjčení!
Ještě upozorním na to, že s přelomem léta do podzimu a dál se náš diář začíná nepředstavitelně plnit, takže si návštěvu u nás zarezervujte včas. Tím je také zodpovězena další otázka. K nám do ateliéru se musíte objednat.

Jste připraveny? Tak jdeme na to!
Těšíme se na vás,
pusu vaše Niky

DALŠÍ ČLÁNKY