PONER MARKET

PONER MARKET

Obvykle článek na toto téma neděláme, ale! Tentokrát to bylo jiné, přišli jsme na spoustu věcí, a tak vám chceme dát vědět, jak to probíhalo a hlavně, co vás určitě bude zajímat, jaké vás čekají novinky!

Vlastně první věc, kterou jsme udělali nově, bylo to, že jsme vás nechali hlasovat, které dny by se vám náš market hodil. Hlasování je jedna věc, účast druhá, samozřejmě. Ale bylo vás tentokrát tolik, že jsme se rozhodli, že datum si budete určovat vy, ne my. Protože upřímně, dveře se tu netrhly! Bylo vás tolik, že tento PONER market předčil všechny, které kdy proběhly.

Takže novinka první: BUDETE SI HLASOVAT, KTERÉ DNY JSOU PRO VÁS TY PRAVÉ.

Přeorganizovali jsme koncept. Na našich marketech jsme nabízeli věci, které nebyly nejnovější, ale třeba z loňské kolekce. Teď je to, dámy, úplně jinak! Často, když postuju fotky na insta či fb, obdivujete různé šaty a ptáte se na ně. Od teď je budete mít možnost koupit. A třeba i výhodně. Hurá! Rozhodli jsme se totiž, že do PONER marketu zahrneme věci jak starší, tak ale i úplně nové a třeba i ty, které si nikdy nikdo ani nepůjčil.

Novinka druhá: MŮŽETE KOUPIT KOUSKY, KTERÉ ŠLY PŘEHLÍDKU, BYLY NA FOCENÍ, ŠITÉ JEN PRO NÁS, ALE I ÚPLNĚ NOVÉ!

Dost z vás se ptalo, jestli budeme mít i market na svatební věci, casual nebo večerní. Ano, budeme. Je to dobrý nápad a víme, že vám tím dost usnadníme situaci. Od teď budou naše markety tématické! Takže sledujte naše sociální sítě a newsletter, kde budeme dopředu dávat vědět, na jaké téma nejbližší PONER market bude. A vy se jen rozhodněte, jestli je tohle ten váš.

Novinka třetí: OD NYNĚJŠKA BUDOU PONER MARKETY TÉMATICKÉ.

Navrhujeme a šijeme svatební šaty, plesové, koktejlky, casual módu, sportovní módu, doplňky, letní šaty, košile, kostýmy a rozsah naší tvorby stále rozšiřujeme. I proto se můžete těšit na to, že PONER makrety, protože tématické, budeme pořádat častěji, než jste byly zvyklé. Počítáme s tím, že se s vámi uvidíme kakždý měsíc až 6 týdnů, co říkáte?

Poslední, novinka čtvrtá: PONER MARKET PRO VÁS BUDEME POŘÁDAT 1x ZA MĚSÍCE AŽ 6 TÝDNŮ.

A co zůstane stejné? Že tu na vás budeme s Kubou čekat, budeme pro vás otevírat jednu lahvinku Prosecca za druhou, připravovat kávu a čaje a povídat si s vámi o módě i životě, tak jako dosud.

Doufáme, že jsme vás potěšili a zase se na vás těšíme. Tentokrát dřív, než řeknete PONER market 🙂

DALŠÍ ČLÁNKY