ČESKÁ MISS

ČESKÁ MISS

Stará akce v novém kabátě, náš splněný sen a prvotřídní večer, na kterém jsme se hojně podíleli. Pojďme se na tuto akci podívat blíž.

Něco málo už jsem psala na sociálních sítích. Také o tom, že když jsme s Kubou začínali, seděli jsme doma na zemi, šili prádlo a sledovali u toho Miss. Pamatuju si na to jako kdyby to bylo teď. Jak moc jsme tam chtěli být a říkali si, jaká je to nádhera a že oblékat finalistky prestižní české soutěže krásy, to by byl splněný sen.

Střih. Čtyři roky poté a…. Jsme tam. Stalo se, že realita ten náš sen ještě předčila. Oblékali jsme nejen finalistky, ale i moderátorku soutěže, a navíc spoustu krásných dívek a dam, které na akci byly.

S přípravami jsme začali zhruba 2 – 3 měsíce před akcí. Zadání bylo nekomplikované – holkám to musí slušet! ?Protože šlo o představení finalistek jedné soutěže, museli jsme pro ně vytvořit vlastně takovou kolekci. Šaty podobné typově i materiálově. Nádhernou látku jsme si nechali vyrobit na zakázku v zahraničí. Bylo skvělý, že s holkama jsme se znali už z naší přehlídky v Karlových Varech, takže jsme věděli, jaké jsou jejich přednosti a co které bude slušet. I tak ale probíhala spousta zkoušek, což jste mohli vidět sami na instagramu. Holky měly možnost se na návrzích podílet. Podílely a my pak nápady třídili do kategorií „Ano, to uděláme“, „Popřemýšlíme“ a „V žádném případě“.

Samotný večer, až na „ztrátu“ jedněch finálových šatů, probíhal v pohodě. Ztráta nebyla ztráta, ale těžký stres, kdy jsme zapomněli, že jedny z těch dvanácti šatů, se na zkoušku dovezly už den předem na místo. My si to fakt nepamatovali! No nic.

Šaty, které jsme připravovali pro finalistky, ale nebyly jediné, které byly tento večer vidět. Oblékli jsme i Nikol Švantnerovou, Nikol Buranskou, Veroniku Kopřivovou, Terezu Budkovou a moderátorku večera, úžasnou Veroniku Farářovou Saskovou. Plus úžasné dámy v hledišti, naše klientky.

Moje šaty se dělaly na poslední chvíli a byla jsem z nich nadšená. Vzdušný lehký světle modrý model – jemný a rafinovaný. Kuba si zase klopy saka ozvláštnil kameny Preciosa. Vypadal úžasně slavnostně. Přesně jak to má být.

Abychom ale nemluvili jen o nás. Celý večer byl úžasně připravený, krásný. Česká Miss spojila české a slovenské krásky dohromady. Tak, jak to bylo dříve, když jsme ještě byli sestry a bratři ?Proto se také vyhlašovalo více kategorií. To je super, protože velký sen se splnil více slečnám.

My si tento večer víc, než kdy jindy uvědomili, že snít je nejenže krásné, ale pro život strašně důležité. A také že to jde. Ne samo, nejde jen sedět s rukama v klíně a čekat, ale aktivně na tom pracovat. A když víte, co chcete, jdete si za tím krok za krokem. Někdy to trvá, někdy to jde rychleji, ale pamatujte si, JDE TO. My jsme toho důkazem.

Moc vám všem přeju, ať je váš sen jakýkoliv, ať už ho také brzy žijete!

DALŠÍ ČLÁNKY