MÓDNÍ PŘEHLÍDKA V ATELIÉRU II

MÓDNÍ PŘEHLÍDKA V ATELIÉRU II

Náš ateliér se letos již podruhé proměnil v přehlídkové molo. A bylo to velkolepé! Dva dny plné módy, dobrého jídla a pití, a především skvělé společnosti… i takto by se dala popsat dokonalá atmosféra, která u nás v ateliéru panovala 25. a 26. listopadu 2021.

Přestože nám to neustále se měnící vládní opatření příliš neusnadnila, nakonec se nám za dodržení všech nařízení podařilo úspěšně odstartovat módní přehlídku, která se těšila velkému zájmu. Díky live streamu si ji navíc mohl užít kdokoli a kdekoli! A pokud jste to dosud nestihli, navštivte náš profil na IGTV a omrkněte, jaké novinky jsme pro vás připravili.

Nové modely z denní kolekce i krásné večerní šaty vynesly modelky Tereza Budková, Klára Rychtaříková, Lea Šteflíčková, Kristýna Schicková, Anna Kopecká, Petra Havlíčková, Mirka Pikolová, Karolína Mališová, Klára Vavrušková, Marcela Janíčková, Andrea Hrnčířová, nebo Tereza Hudáková. Kousky z pánské kolekce předvedl Marko Stanojkovic.

Náš dvoudenní módní maraton byl ovšem jedinečný i díky partnerům, kterých si velmi vážíme. Velké díky proto patří fotografce MAJFI, stylistce Simoně Pechal, Michalu Židkovi a Elcopron21, skvělému cateringu Oliva Catering, Zuzce Kocurové a BMW Kopecký nebo Oe’s, která namalovala obraz speciálně pro tuto přehlídku. Za zajištění šampaňského děkujeme Kristýně Táborské a Zdeňkovi.

DALŠÍ ČLÁNKY