ČESKÝ SLAVÍK 21

ČESKÝ SLAVÍK 21

Hudební ceny nejpopulárnějších zpěvaček, zpěváků a skupin – ČESKÝ SLAVÍK 21 byly rozdány. A my byli u toho! Ostře sledovaná společenská událost, která se konala po tříleté pauze, byla skvělou příležitostí obléci nejkrásnější večerní šaty.

S blížícím se termínem slavnostního vyhlášení ankety ČESKÝ SLAVÍK 21 se u nás v ateliéru dveře netrhly. A není se čemu divit! Měli jsme tu čest oblékat hned několik nádherných žen, které během večera v Hudebním divadle Karlín sklidily nejednu pochvalu.

Mezi dámami, které se objevily i na pódiu, nechyběla například Taťána Gregor Brzobohatá. Při předávání ceny Richardu Krajčovi oslnila zlatými šaty s flitry. Neméně úchvatná byla zpěvačka Monika Bagárová, která pro tento večer sáhla po červených taftových šatech a byla zkrátka nepřehlédnutelná.

Přímo z našeho ateliéru se na Slavíky vydaly i zpěvačky ze skupiny Holki. Zatímco my jsme se postarali o večerní šaty, make-up zajistil Pavel Kortan a Mirka Česlová a perfektní hairstyle vytvořila Dominika Kapalínová. A samozřejmě nesměly chybět ani třpytivé šperky, tentokrát od značky Tiami.

Zářivě zelenou róbu z taftu v kombinaci s vysokým rozparkem vynesla modelka Nikol Švantnerová. Třešničkou na dokonalém looku, který slavil velký úspěch, byly šperky ALO diamonds.

ČLÁNKY

https://www.super.cz/787156-holki-jsou-porad-kocky-radana-nikola-a-katka-predvedly-dekolty-a-nozky-ve-vysokych-rozparcich.html

https://www.super.cz/787466-rozparek-az-do-pasu-a-sperky-za-6-milionu-svantnerova-vynesla-diamanty-v-hodnote-chaty-na-sumave.html

https://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-trendy-moda/696310/kdo-nejvice-oslnil-dekoltem-cesky-slavik-byl-letos-poradne-sexy.html

DALŠÍ ČLÁNKY