MFF KARLOVY VARY 2021

MFF KARLOVY VARY 2021

Budou, nebo nebudou? Nad festivalem v Karlových Varech visel dlouhou dobu otazník. Na poslední chvíli se tak u nás v ateliéru jelo na plné obrátky. Díky tomu jsme pro tuto společenskou událost roku oblékli jak naše VIP klientky, tak sebe. A bylo to skvělé!

Po roční covidové pauze to letos v Karlových Varech opravdu žilo… ostatně si tuto společenskou událost roku nenechala ujít ani spousta našich klientek. A že se bylo na co dívat! My osobně jsme se vypravili pouze na jednu velkolepou akci – UniCredit party. Pro dress code “coctail” jsme vybrali korzetové zlaté šaty s peřím a sametový oblek, pod který Kuba oblékl top posetý 24 karátovým zlatem. Protože kdy jindy vyrazit na party ve zlatě, než na jeden z nejluxusnějších a nejsledovanějších večírků v Karlových Varech?

O třpyt a lesk jsme ovšem neochudili ani naše klientky v průběhu celého festivalu. Zatímco Karolína Mališová na stejné akci zazářila ve vyšívaném bílém korzetu a kostýmových kalhotách, její maminka zvolila podobný model v černé barvě. A protože tradice je tradice, po Jaromíru Jágrovi a Veronice Kopřivové v roce 2016 jsme na červený koberec při závěrečném ceremoniálu oblékli krásnou partnerku Davida Pastrňáka, Rebeccu Rohlsson. Šaty z ručně vyšívaného tylu tak byly třpytivou tečkou za letošním filmovým festivalem.

DALŠÍ ČLÁNKY