PONER NOVINKY

PONER NOVINKY

Na začátku tohoto roku jsme si předsevzali, že jedna z věcí, na které chceme pořádně zamakat, je náš e-shop. Ne že by nefungoval, jen těch „ale“ tam za nás bylo hodně.

Ne vždy to jde tak rychle, jak bychom si představovali, ale pak se sejde několik náhod dohromady, potkáte ty správné lidi a najednou přesně víte, co a jak chcete.

V našem případě to bylo seznámení s úžasnou, fantastickou a talentovanou fotografkou Annou Koniaevou. Dlouho jsme nedělali žádné fotky do lookbooku, ty opravdu reprezentativní (víte, že většinu věcí si fotím já sama, a ačkoliv to už umím rychle a celkem dobře vystihnu, co potřebuju, profi opravdu nejsem). Ono totiž do časopisů nebo pro různé kampaně, tam to chce top. A přesně tak fotí Anna.

V rámci našich dobrých pracovních i mimopracovních vztahů jsme poprosili tři krásky – modelky Nikol Švantnerovou, Jitku Boho a známou blogerkou Andulou, jestli by nám nevěnovaly svůj čas, nezúčastnily se focení a všechny tři kývly. Vznikla tak absolutně dokonalá série fotek v různých outfitech od společenských po sportovní.

Sportovní. Kdo nás pravidelně sledujete, asi vám neušlo, že jsme se začali hodně věnovat casual a právě sportovní módě. Proč? Protože ji chcete a nás to i baví. Proč nosit PONER jen při zvláštních společenských příležitostech, když si můžete v našich modelech užívat každičký den. Takže jsme navrhli sportovní soupravy, městské šaty, svetrové šaty a začali vyrábět nové doplňky – super variabilní pásky.

Po těch skvostných fotkách, které jsme s Annou fotili se mi ale už nějak nechtělo dávat na e-shop fotky moje. A tak vznikly profesionální, vizuálně jednotné a nejvíc nejhezčí fotky, kterými ty původní nahrazujeme. Také ladíme sekce, dopisujeme všude velikosti, věnujeme se popiskům. Jednoduše náš internetový obchod děláme lepší, intuitivnější a jak se na designéry sluší a patří také hezčí ?

Pro vás to znamená, že budete mít bezstarostné Vánoce. Protože až uvidíte, co všechno pro vás na e-shopu máme, stačí párkrát kliknout a hotovo. Máte dárky pro všechny ženy ve vašem okolí.

Máme velkou radost, že to jde zase pěkně dopředu. A stačilo jedno setkání. Jak se říká, náhoda není nehoda.

Mějte se krásně naše milé shopaholičky,

pusu Nikol

DALŠÍ ČLÁNKY