JEDEN DEN, DVĚ PŘEHLÍDKY

JEDEN DEN, DVĚ PŘEHLÍDKY

Už se vám také stalo, že jste si naplánovali dvě akce na jeden den? Nemyslíme party, těch také zvládneme někdy za večer několik. My myslíme práci.

To se nám totiž teď nedávno podařilo. Oslovilo nás obchodní centrum Zlaté Jablko ve Zlíně, abychom uspořádali módní show jako součást programu oslavy jejich desetiletého výročí. Domluva klapla, podmínky spolupráce se dojednali a Nikol s Kubou se těšili na výjezd na Moravu.

V práci používáme takovou vychytanou věcičku. (Neodbíháme od tématu, ale tohle je v tomto příběhu důležité.) Máme kalendář v počítači a tam zapisujeme naprosto všechno, abychom na nic nezapomněli. A víte co? Kuba tam zapomněl napsat, že dávno před Zlatým Jablkem domluvil na ten samý den už jinou přehlídku.

Charitativní akci Yvety Blanarovičové La Sophie. Takže výjezd na Moravu se konal bez Kuby.

Nikol odjela se dvěma asistentkami a kamarádkou. Čtyři a půl hodiny cesty, fitting, příprava – všechno v pohodě. Menší zádrhel (jak jinak), přišel na samotné přehlídce, kdy se Katka Průšová musela z šatů doslova vystříhat, protože se na nich zasekl zip. Jinak bylo všechno super. Leoš Mareš, který akci moderoval byl jako vždycky vtipný, Rytmus zazpíval (i když jsme mysleli, že už nedorazí), prostě super. Holky v čele s Nikol plánovaly po přehlídce velkou dámskou jízdu. A byla. Odjelo se rovnou do postele spát ?

Kuba to měl taky „výživný“, jak se říká. Jelikož tu zbyl sám, domluvil si na pomoc kamarádku, která mu to jen pár hodin před přehlídkou z důvodu nemoci zrušila. Jak byl nadšený si asi dovedete představit sami. La Sophia je ale skvělá a perfektně připravená akce, takže po tom stresu si ji Kuba „po práci“ jak se patři užil!

Doufáme, že přibude víc takových dnů. A víte co?! Vlastně jeden už se blíží. Fashion week v Teplicích, kam asi vyrazí zase jen samotný Kuba, protože Nikol se taky občas do kalendáře nedívá a jede v ten termín do zahraničí. Každopádně se tam přijeďte podívat, bude to velkolepé a Kuba už teď připravuje spoustu novinek, které tam chce předvést.

DALŠÍ ČLÁNKY