ZÁŘÍ 2022

ZÁŘÍ 2022

ZÁŘÍ SE PSALO VE ZNAMENÍ PŘEHLÍDEK V JEDEN DEN JSME DOKONCE STIHLI DVĚ ZA VEČER.

Naše logistika je totiž mnohdy dost náročná. Třeba právě nedávno , kdy Kuba jel připravovat přehlídku na Bratislavské módní dny, zatímco Nikol se zbytkem týmu vyrazila do Brna. Naše holky se k večeru přesunuly do Bratislavy a Kuba se vrátil za Nikol na Fashion Night Brno.

Další den jsme  obě přehlídky sbalily a jedna část vyrazila zpět do Prahy a druhá na soukromou přehlídku do Jížních Čech.

 

v Brně na akci @FashionnightBrno,jsme předvedli novou kolekci I WILL ALWAYS LOVE YOU, která sice vznikla v šibeničním termínu, ale nápad jsme v hlavě měli již delší dobu – Myšlenka na tuto kolekci vznikla totiž již v době ,kdy nám odešla naše milovaná Ponynka. Dá se říci, že tahle kolekce je naše “ srdcovka“ <3  Je pro všechny, kdo má ve svém srdci někoho , koho bude navěky milovat.

Další přehlídka byla o pár set kilometrů a to v Bratislavě na @bmd_sk , kde jsme předvedli naše nejnovější kousky společenských šatů.

Ještě jednou děkujeme za pozvání <3

 

a vy se na nás můžete do konce roku těšit i na dalších módních přehlídkách , včetně těch na které jste již zvyklí a to u nás  v Ateliéru a to konkrétně 2.11 a 4.11.

DALŠÍ ČLÁNKY