ATELIÉROVÉ VÁNOČNÍ PŘEHLÍDKY

ATELIÉROVÉ VÁNOČNÍ PŘEHLÍDKY

V listopadu jsme uspořádali dvě ateliérové přehlídky, které se nesly v duchu nové kolekce I WILL ALWAYS LOVE YOU a také Vánoc.

Každá z přehlídek byla trochu jiná, a přesto obě skvělé. Naši klienti měli tu možnost poprvé shlédnout nové kousky kolekce I will always love you, ať už šlo o kousky denní módy, sportovní a společenské.

Děkujeme naší skvělé moderátorce Veronice Saskové Farářové, která naše hosty provedla večerem, my už jsme si to na svědomí vzít nemohli 🙂 Děkujeme také našim skvělým modelkám a modelovi Jaru Smejkalovi, Petře Havlíčkové, Kristýně Schickové, Mirce Pikolové, Kristýně Pyszko, Natálii Bílé, Tereze Budkové, Kláře Rychtaříkové, Nikol Buranské, Andree Zámečníkové, Tereze Hudákové. Velké DÍK patří i našim skvělým klientkám, které se v ten den staly modelkami – Veronice Smetanové a Ester Hajnovicové.

Nesmíme zapomenout ani na naše partnery, bez kterých by ten večer nebyl takový jaký byl. Jmenovitě pak děkujeme našim sousedům z Pařížské Gismondi 1754, Michalovi Židkovi z Elprocon21, Natuzzi a Robertovi Pražákovi, našemu stálému partnerovi Kopecký BMW. Pro tyto velké večery jsme si vybrali skvělé šampaňské značky MUMM, kterým také děkujeme.

DALŠÍ ČLÁNKY