ROK 2022

ROK 2022

Abychom ten rok 2022 řádně ukončili, je třeba provést závěrečnou bilanci. Pojďte si s námi celý ten rok zrekapitulovat.

I letos jsme se opět účastnily karlovarského festivalu a ani na černém koberci nechyběly PONER kousky. PONER vynesli hokejové hvězda David Pastrňák s jeho partnerkou Rebeccou, Kistýna Schicková, Klára Rychtaříková, Tereza Budková, Tatiana Žideková.

Tento rok se objevil Poner na předávání cen Grammy. Šití těchto šatů byla specialitka, šili jsme je totiž jen podle mír bez jedině zkoušky a hotové byly v šibeničním termínu jednoho týdnu. Šaty jsme pak poslalo v zavazadle naší klientce přímo do Los Angeles.

Rok 2022, rok, kdy Tereza Pergnerová vynesla na Českém Slavíkovi přesně troje šaty. Na Českém Slavíkovi PONER vynesly také Patricie Pagáčová, Mirka Pikolová, Natálie Kočendová, Domi Alagia. Oblékli jsme i zlatou slavici Lucii Bílou, která si právě v našich šatech převzala svou cenu. Lucii jsme měli možnost obléknout hned na několik událostí.

Psal se rok 2022 a my měli tu čest stvořit šaty pro ikonickou Dagmar Havlovou na vyhlášení Elite Model Look.

I další hvězdy nosily PONER v roce 2022, mezi nima třeba Monika Bagárová, Anna Kadeřávková, Andrea Bezděková, Karolína Mališová, Nikol Švantnerová, Martina Pártlová, skupina HOLKI, Lucy Pug.

DALŠÍ ČLÁNKY