ČESKO-SLOVENSKÝ PLES 2023

ČESKO-SLOVENSKÝ PLES 2023
Ariel a Venuše
Plesovou sezónu zbožňujeme! Přece jenom, s večerními šaty jsme začínali naši návrhářskou tvorbu a taky jsou to jediné šaty na světě, ve kterých si každá dívka a dáma může alespoň na pár hodin připadat jako princezna.
Vezměte si třeba krásnou Karolínu Mališovou a její půvabnou sestru Kateřinu, které jsme na Československý ples oblékli. Obě vypadají jako z pohádky O nejkrásnějších šatech. Pojďme se na ně podívat trochu blíž.
Ty pouzdrové tylové v ivory barvě, které oblékla Kája, jsou ve jménu Ariel, malé mořské víly. My jsme chtěli tento styl ještě malinko zdůraznit a myslím, že se nám to díky řasení připomínající lehké vlnobití povedlo. Delší volánová vlečka dojem mořských vln už jen umocnila. Šití těchto šatů pro nás bylo lehce adrenalinové a výsledek nadmíru uspokojivý. Je to tak vždy, když nám klientka věří natolik, že jí šaty šijeme „po telefonu“ a nemá ani jednu zkoušku. Kateřina si vybrala pudrově zlaté šaty z taftu. Bohatě řasené v korzetu a nad rozparkem zdůraznily její postavu božské Venuše (ok, to sice není princezna, ale kdo by nechtěl být symbol ženskosti, že). Ač jsou obě holky jiné, všimněte si, že světlá barva šatů každé z nich dokonale sedne. Účesem, doplňky, líčením – celým svým lookem a outfitem tón v tónu se jim povedlo až neuvěřitelně dobře sladit. Věřte, to není zrovna jednoduchá disciplína a vyžaduje vyšší dívčí.
Tak mě napadlo, dělali jsme někdy módní policii? My se tedy s dovolením omezíme jen na klientky PONER a tímto (si neskromně) dáváme obrovskou jedničku s hvězdičkou. Děkujeme vám, K + K, že jste nám věřily, byly jste překrásné!
Napsali o nás:
https://www.super.cz/1076503-sestry-malisovy-v-akci-starsi-predvedla-dekolt-mladsi-stehynko-ve-vysokem-rozparku.html
https://www.extra.cz/modni-policie-anny-cmuchalkove-z-cesko-slovenskeho-plesu-ve-volanech-ztracena-veresova-a-polonaha-ludvikova-72bd0

DALŠÍ ČLÁNKY