KVIFF 2022

KVIFF 2022

Letos konečně bez omezení! A protože klientů, které jsme letos mohli obléknout, bylo skutečně dost, náš ateliér jel týden před Vary na plné obrátky. A koho jsme letos oblékli?

I tentokrát se stal filmový festival událostí léta, a proto si tuto událost nemohlo nechat ujít ani spousta našich klientů. A že to bylo zase velkolepé? My to snad ani jinak neumíme 🙂

My osobně jsme se vypravili pouze na jednu akci – UniCredit party. Nikol vynesla flitrovaný top a sukni s tylovými průstřihy a Kuba si připravil sametový komplet se štrasovými ozdobami. Protože kdy jindy se blýsknout, než na jednom z nejluxusnějších a nejsledovanějších večírků v Karlových Varech?

O třpyt a lesk jsme ovšem neochudili ani naše klientky v průběhu celého festivalu. Pro slovenskou influencerku Tatianu Židekovou jsme připravili na červený koberec vyšívané průhledné šaty, které jsme sladili s rukávy z pštrosího peří.

I letos jsme měli tu čest obléknout hokejovou hvězdu Davida Pastrňáka a jeho krásnou přítelkyni Rebeccu Rohlsson. David nám nechal volnou ruku. A že jsme si tohle tvoření teda užili! Sako jsme dozdobili malovanými prvky a jeho třešničku na dortu, jsme použili vyšívání kamínky. Rebecca pak oblékla černé koktejlové šaty zdobené vyšívanými flitry a peřím.

Dlouho jsme přemýšleli nad střihem šatů pro Kristýnku Schickovou. Otázkou bylo, jak pracovat s rostoucím bříškem. Nakonec jsme přišli s nápadem bříško odhalit úplně, protože i když je Kristýna v sedmém měsíci, její postava je prostě dokonalá. Inspirací nám byl rostoucí zahraniční trend, který se nebojí ukázat těhotenství. Šaty jsme ušili z elastického žoržetu a doplnili je štrasovými řetízky, kterými jsme pak dozdobili i kabelku.

DALŠÍ ČLÁNKY