Charakteristickým rysem naší modní tvorby je sofistikovanost a luxus, vycházející z kvalitních a pečlivě zvolených materiálů.

Milujeme tradiční řemeslo, proto si potrpíme na ruční zdobení výšivkami, krajkou, nejrůznejšími korálky i kamínky.

Sledujte nás na instaram

Kontakt

Ateliér:
Maiselova 41/21
Praha 1, 110 00
2. patro

poner@ponerofficial.com

Tel.: 792 317 082

Ochrana osobních údajů

  1. Fyzická osoba Nikol Ponerová, se sídlem 46001 Liberec – Liberec XI-Růžodol I, Železniční 181/18, IČ: 03610624,  a  Fyzická osoba Jakub Poner, se sídlem 46001 Liberec – Liberec XI-Růžodol I, Železniční 181/18, IČ: 76333736, jako správci osobních údajů podle čl. 26 Nařízení, zpracovávají v případě vaší poptávky služeb ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

– jméno a příjmení,

– emailovou adresu,

– text zprávy,

  1. Jméno, příjmení, emailovou adresu a telefon je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje čl. 6. odst. 1 písm. b) Nařízení. Tyto osobní údaje budou fyzickou osobou Nikol Ponerovou, IČ: 03610624  a fyzickou osobou Jakub Poner, IČ: 76333736 zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi vámi a fyzickou osobou Nikol Ponerovou, IČ: 03610624  a fyzickou osobou Jakub Poner, IČ: 76333736, nejdéle 1 rok od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.
  2. Zpracování osobních údajů je prováděno správcem, osobní údaje však pro něj může zpracovávat i tento zpracovatel:

– společnost Joon Art s r.o., IČ:  04043936, se sídlem Marešova 643/6, Černý Most, 198 00 Praha 9, zapsaná v obchodním rejstříku,

– případně dalšími poskytovateli zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době Společní správci nevyužívají.

  1. Vezměte, prosím na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

– požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, případné žádat kopii těchto osobních údajů,

– požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,

– vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,

– požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě a bude proveden jen v případě, že zájmy společných správců nepřevažují nad vaší ochranou soukromí,

– v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, případně na soud.